Beoordelingen van Kyoto Sushi Rotterdam

Recente recensies van Kyoto Sushi Rotterdam

5 sterren na 113 reviews

, 27-07-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima prijs kwaliteitsverhouding en snelle bezorging

, 23-07-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was heerlijk. Zeker niet de laatste bestelling

, 23-07-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima eten geweldige bezorging

, 22-07-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bestel al jaren bij Kyoto. Echt heel lekker en goede service.

, 19-07-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 18-07-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ik bestel wel vaker bij Kyoto maar merk dat het laatste tijd minder lekker is. Althans Sushi was niet lekker en de kip teriyaki bow is echt minder bowl is kleiner heel jammer.

, 10-07-2021

Kwaliteit:

Rating

As several times before: great quality and family loved it, which unfortunatelly comes with a money tag. But better doing it less often for more money and great quality with Kyoto than more often for less money and less quality elsewhere. If only all the plastic boxes and waste could be avoided. I would be happy to come with my own multi-use box to transport the sushi home to avoid all the plastic waste. Perhaps Kyoto will allow this soon?

, 04-07-2021

Kwaliteit:

Rating

Altijd goede kwaliteit

, 01-07-2021

Kwaliteit:

Rating

Was weer zoals gewoonlijk erg lekker en strak op tijd klaar

, 30-06-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Normaal gesproken is het altijd netjes op tijd en goede kwaliteit. Ik werd opgebeld dat de bestelling vertraagd was met 15 á 20 minuten (netjes dat zij bellen) dit werd een half uur en ik kreeg te horen dat er iets extra’s bij zou zitten. Bad bestelling eindelijk ontvangen te hebben zat er niks extra’s bij en de gebakken rijst die ik extra besteld had was gewoon witte rijst helaas. Nogmaals ik blijf bij jullie bestellen, normaal is het allemaal dik in orde! Deze keer helaas niet, jammer.

, 29-06-2021

Kwaliteit:

Rating

Wederom overheerlijk!

, 29-06-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zoals altijd weer heerlijk eten en super snelle bezorging

, 29-06-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Smaakte lekker vers, altijd wel goed bij Kyoto. ALLEEN! Ik vertelde de leuke jonge bezorger van dat ik zijn fooi ook direct online heb betaald. Kijkt ie beduusd en zegt oh ok ja… de baas verteld dat nooit en ik werk er al een maand maar zie nooit iets terug van de fooi. Waarop ik hem op het kassabonnetje zien, dat we 2 euro betaald hebben. Waarop hij zegt oh ik wist niet dat dat erop vermeld stond. Waarop ik verontwaardigd terug keek en zei nou wel vragen want dat is voor jou tenslotte. Dat ging hij doen zei hij meteen en zwaaide. Waarop mijn man zei , momentje en gaf hij hem alsnog 3 euro waarop hij direct vriendelijk bedankte ervoor en fietste blij weg. Het zal toch niet zo zijn dat de bezorgers echt geen tip krijgen die een klant wel betaald?? Zou niet netjes zijn en hoort wel betaalt te worden naast de salaris.

, 28-06-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 24-06-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ik bestel hier altijd mijn sushi. Snelle levering en heerlijke sushi

, 24-06-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten was zoals gewoonlijk weer heerlijk! Altijd een genot om hier te bestellen.

, 22-06-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten en precies op tijd bezorgd!

, 20-06-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Weer top sushi, supersnel bezorgd. Erg blij met de kwaliteit van de sushi.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 20-06-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 15-06-2021

Kwaliteit:

Rating

De sushi's van Kyoto zijn heerlijk!

, 13-06-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 12-06-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Mijn bestelling werd een half uur eerder geleverd dan ik had gevraagd. Nu was het geen probleem, maar wat als de bezorger voor een dichte deur had gestaan omdat ik nog onderweg naar huis was?

, 05-06-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Keurig op afgesproken tijd en eten was lekker. Helaas wel de zalm gekregen in plaats van de tonijn.

, 05-06-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten was heerlijk, snelle bezorging

, 05-06-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Op tijd, kwaliteit prima.

, 02-06-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Geweldig lekker en keurige bezorging

, 31-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk eten en snel bezorgd.

, 31-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zoals gewoonlijk was het weer heerlijk.

, 30-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Fantastische sushi weer!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 30-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Vind de laatste maanden tegen vallen. Er zit weinig in de nasi en de bakjes worden steeds lager

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 30-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 28-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super lekker en vers. Op het afgesproken tijdstip verzorgd.

, 28-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

eten was lekker. bezorging was goed. Nadeel: er wordt kosten gerekend voor een plastic tasje. maar het wordt niet verpakt in een plastic tasje. De extra die ik plaats in de opmerking worden niet gelezen/ rekening mee gehouden

, 27-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was als altijd heerlijk!

, 25-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Vond het vandaag niet zo vers. Ben ik niet gewend van jullie!

, 24-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Was zoals gewend weer erg lekker. Goede kwaliteit.

, 23-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was wederom heerlijk. De kinderen zijn grote fan van sushi avond.

, 21-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Altijd super! Erg lekker en super snel bezorgd. Dankjewel!

, 19-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was weer super lekker .Heel goed verzorgt

, 16-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was weer lekker. Keurig op tijd bezorgd

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 15-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 10-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Top

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 10-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snelle en correcte/vriendelijke bezorging

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 10-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Puik verzorgd; op tijd gereed om af te halen. Hulde!!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 07-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snelle bezorging, warm en goede kwaliteit eten.

, 02-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Goede sushi, lekkere vis je proeft dat het kwaliteit is

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 01-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 29-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Lekker vers en warm en koud apart verpakt. Makelijk te bestellen en snel af te halen.

, 28-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 27-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk eten Soms wat trage bezorging

, 27-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Sushi is altijd weer een feestje voor onze kids. Nieuwe bestelsite is achteruitgang.

, 26-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

goed

, 23-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Razendsnel bezorg en zoals altijd heerlijk eten

, 21-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snelle en nette bezorging. Net zo netjes verzorgd en lekker als in het restaurant zelf. Wij gaan nergens anders meer shusi eten!!

, 19-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Erg lekker, snelle bezorgd

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 17-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 15-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Geweldige sushi en een babi pangang maaltijd. Zou liever in het restaurant eten, maar dit is een goede (tijdelijke) vervanging

, 14-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zoals gewoonlijk altijd vers en snel bezorgd

, 14-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De kwaliteit en versheid van de sushi was teleurstellend. Ook zijn de suhshis kleiner dan een normaal formaat.

, 13-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima kwaliteit en hele goede bezorging

, 12-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten was heel goed. Vers en lekker. Bezorging iets te laat.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 11-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk sushi boxen met lekkere grote sushi’s die vers bereid zijn en ook nog lekker een paar porties Chinees..... Wat wil je nog meer. Online de bestelling doorgegeven en op de afgesproken tijd opgehaald alles wat top 👍

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 11-04-2021

Kwaliteit:

Rating

, 08-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima kwaliteit, maar ook een goede kwantiteit. Héérlijk gegeten.

, 07-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Weer heerlijk.

, 05-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Alles heeft prima gesmaakt!

, 04-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima kwaliteit en snelle bezorging

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 04-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snel bezorgd en heerlijk bereid. Helemaal top!

, 04-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 03-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Altijd TOP

, 02-04-2021

Kwaliteit:

Rating

, 28-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 28-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 28-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Gewoon helemaal top

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 27-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten, alles vers.

, 23-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super lekker sushi en snelle bezorging!

, 21-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Uitstekend!

, 20-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ik ben altijd erg tevreden! Lekker vers, goede verhouding.

, 17-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Vanavond voor de eerste keer besteld bij Kyoto, ik had geen keuze aangegeven welke keuze ik wilde voor de gratis sushi rol (krijg je bij een besteding vanaf 30 euro) netjes werd ik gebeld of ik een voorkeur had! We hebben kipkerrie met mihoen besteld en verschillende sushi! Echt een aanrader, we hebben thuis heerlijk genoten van Kyoto! Bedankt team Kyoto!

, 14-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 13-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Altijd lekker

, 13-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke sushi en exact op het gevraagde tijdstip!

, 12-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker eten en altijd snel bezorgd

, 12-03-2021

Kwaliteit:

Rating

De bestelling stond op tijd klaar en we hebben heerlijk gegeten! Fijn dat de website ook zo duidelijk is.

, 11-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 11-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Keurig op tijd en altijd weer lekker.

, 10-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was weer prima.

, 07-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 07-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Altijd lekker, bezorging is snel. Zeker aan te raden

, 06-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker!

, 06-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Alle gerechten heel erg lekker. Zag er super verzorgd uit allemaal . Snel en heet is het bezorgd ook ! We gaan snel weer bestellen

, 06-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk zoals altijd.

, 06-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 05-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

kwaliteit als gebruikelijk, prima. Vriendelijke en goede bezorging, op tijd.

, 05-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk vers Keurig op afgesproken tijd.

, 04-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Alles was ok

, 01-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Erg lekker gegeten! Helaas ontbrak er bij sommige Salmon Wasabi, de wasab, ze waren namelijk helemaal niet pittig. Verder echt top!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 26-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 25-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Kyoto maakt heerlijke sushi

, 23-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was weer overheerlijk Saus had wat meer gemogen

, 23-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Helemaal goed, was erg lekker!

, 21-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 21-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zeker aanrader, eten lekker, netjes op tijd gebracht, en nog lekker warm.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 21-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 18-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 18-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten kwam snel poke bowl heel goed rijsttafel 1 persoon was lekker, genoeg voor 3 personen! Was echt te veel! :-)

, 18-02-2021

Kwaliteit:

Rating

De sushi was heerlijk!

, 15-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Anderhalf uur moeten wachten op mijn online sushi bestelling van 18:30 uur, kreeg deze pas om 20:00 uur. Bestelling klopte ook niet met wat ik besteld had en de helft was al koud i.pv. warm. Bestelling was niet verzorgd grof gemaakt, jammer want normaal is dit niet zo. Was 73 €niet waard

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 14-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten kwam half uur te laat en de kroekpoek was bijna helemaal verkruimeld

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 14-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Het was weer heerlijk. Vriendelijk personeel en eten is echt een aanrader

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 13-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

5 sterren meer dan verdient! Lekker en goed eten. De beste in Rotterdam! En ook nog snel bezorgt.

, 13-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De bestelling kwam 45’ te laat en de warme gerechten waren helaas al koud.

, 13-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten en bezorging ondanks slechte weer precies op tijd 👍